Taarten om van te smullen

Een lekkere taart, dat wil toch iedereen! Hoe maak ik ze lekker? Door steeds gebruik te maken van vers fruit en beslag. Alles wordt op maat gemaakt naar wens van de klant. Een verjaardagsfeestje? Een feest met dessert? Alles is mogelijk!

Aanbod Taarten

Fruittaart

Taart op een bodem van zanddeeg, gevuld met luchtige crème en afgewerkt met seizoensfruit

Rode vruchtentaart

Enkel in seizoen

Taart op bodem van zanddeeg, gevuld met luchtige crème en afgewerkt met een mengeling van rode vruchten.

Aardbeientaart

Enkel in seizoen

Taart op bodem van zanddeeg, gevuld met luchtige crème en afgewerkt met aardbeien.

Bananentaart

Taart op bodem van zanddeeg, gevuld met luchtige crème en afgewerkt met bananen

Marjolaine taart

Glutenvrij

Dacquoise met laagjes boterroom en chocoladeganache

Normandische appeltaart

Zanddeeg met cakevulling en stukjes appel

Passievruchten / mangomousse

Dunne biscuit gevuld met passievruchten/mangomousse

Frambozen/chocolade

Chocoladebiscuit met laagjes frambozenmousse, overgoten met chocoladeganache

Biscuit chocomousse

Zachte biscuit met laagjes chocomousse, overgoten met chocoladeganache

Biscuit fruit

Zachte biscuit met slagroom, afgewerkt met gemengd fruit

Nummertaart

Laagjes zanddeeg en vanille-mascarpone crème, afgewerkt met gemengd fruit in cijfer/lettervorm

Prinsessentaart

Biscuit met slagroom en frambozen, overtrokken met marsepein

Citroenmeringuetaart

Krokante bodem met frisse citroenvulling afgewerkt met zoete meringue

Flan brésilienne

De absolute klassieker

Feesttaart

Glutenvrij

Laagjes chocoladebiscuit met witte chocoladeganache en woudvruchten

Toch op zoek naar iets anders? Bent u allergisch of zwanger? Contacteer mij om de mogelijkheden te bespreken!

Inspiratie

Marjolaine

Dessertbuffet

Cupcakes