Lieke bakt de lekkerste desserts!

Ik kan niet zeggen dat ik mijn interesse in bakken met de paplepel meegekregen heb. Mijn mama leerde me wel snel de eerste stappen in de keuken en ze gaf mij de liefde mee voor verse en kwaliteitsvolle producten. Van mijn papa kreeg ik dan weer een hoop nieuwsgierigheid en leergierigheid. De twee samen hebben geleid tot Lieke die bakt. 

 

Het begon met chocomousse maken op woensdagnamiddag, nieuwe dingen uitproberen in het weekend en hier en daar een taart maken voor familie en vrienden. De bakkriebels namen alleen maar toe toen ik les begon te volgen in Kortrijk en uiteindelijk ging ik vol voor mijn diploma ‘Banketbakker’. 

Dankzij mijn vrienden en familie die graag kwamen proeven als ik dat vroeg, groeide mijn zelfvertrouwen. ‘Lieke bakt’ is daarvan het mooi resultaat. 

 

Het allerleukste aan bakken is het delen met andere mensen. Ik help met veel plezier om jouw koffietafel, je etentje met vrienden of je verjaardagsfeest op te vrolijken. Of gewoon je goesting in zoet te vervullen met een gebakje of dessert van Lieke bakt.

Lieke

swirl-groen